keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Miesten anaaliorgasmi

Edellisessä postauksessani oli tarkoitus kirjoittaa miesten anaaliorgasmeista, mutta se sitten harhautui ns. perinteisen anaaliseksin suorittamiseen. Aiheena miesten anaaliorgasmit ja pepun hyväileminen mielletään niin sanotusti homojen hommaksi. Siis ainakin miesten näkökulmasta. Jonkinlaista hyväksyntää saa sentään se, että nainen hyväilee suuseksin aikana sormin peräaukon kautta eturauhasta. Totuus kuitenkin on, että oikein suoritettuna tämä voi olla erittäin kiihottavaa ja johtaa voimakkaaseen orgasmiin. Olenkin jakanut kahteen osaan: Perinteiseen peniksen kautta syntyvään eturauhasorgasmiin ja pelkästään pepun kautta tapahtuvassa hyväilyssä syntyvään anaaliorgasmiin.

En ole ihmisen fysiologian asiantuntija, mutta käsittääkseni orgasmi syntyy aivoissa. Mitä hermoja stimuloimalla tämän orkun saavuttaminen tapahtuu vaikuttaa sen tuntemiseen kehossa. Näin käsittäisin asian yksinkertaisuudessaan. Nautinnollisuuteen vaikuttavat varmasti myös kiihottumisen tila ja paljon muita tekijöitä. Anaaliorkussa stimulointi tapahtuu ns. miehen g-pisteen kautta, johon pääsee käsiksi parhaiten pepun kautta. Tämä onnistuu varmasti naisen sormin hyväillessä eturauhasta pepun kautta, mutta tähän on tarjolla myös muita tapoja.

Itse olen kokenut onnistunut saavuttamaan tämän anaaliorgasmin aneroksen avulla noin pari kertaa. Täytyy myös sanoa, että tätä anaaliorkkua on hyvin vaikea kuvailla sanoin. Tässä anaaliorgasmissa on nimittäin useamman tasoisia orkkuja, eikä näihin liity ollenkaan ejakulaatio, jos ne ovat ns. puhtaasti anaaliorkkuja. Matalamman tasoisessa orgasmissa orgasmi tulee ns. aaltomaisena jopa minuutinkin ajan. Tuntuma tässä vastaa tasoltaan perinteistä eturauhasorgasmia. Kerran olen onnistunut saavuttamaan tämän aneroksen avulla Ison O:n ja perinteisen eturauhasorgasmin sekoituksen. Tämän koettuani ymmärrän täysin, kun naiset puhuvat tajunnan räjäyttävistä orgasmeista. Tämä orkku saa koko kehon värisemään ja tärisemään. Itselläni kokemus oli niin voimakas, että se sai kirjaimellisesti haukkomaan henkeä ja valittamaan kuin olisin ollut suuremmissakin tuskissa.

Aneros siis ei ole pelkkää myyntipuhetta. Olen pystynyt saavuttamaan kaikki ne myyntiselosteessa esitellyt toiminnot. Tosin tämä vein runsaasti aikaa ja vaati paljon harjoittelua. Isoa O:ta en ole onnistunut saavuttamaan tähän mennessä enää toista kertaa. Muutenkin anaaliorgasmin saavuttaminen tämän laitteen avulla saattaa vaatia useiden kuukausien harjoittelua ja runsaasti kärsivällisyyttä. Väkisin yrittämällä homma ei varmasti toimi. Ohjeita ja vinkkejä kannattaa hakea Aneroksen foorumilta, jossa on moni "konkari" neuvoo parhaita tapoja Ison O:n metsästykseen. Kilpailevasta Nexus simulaattorista minulla ei ole kokemuksia, mutta uskoisin sen pohjautuvan suht samankaltaiseen stimulointiin. Tarkoituksenani ei ole mainostaa tuotetta, mutta ajattelin kertoa asiasta niille, jotka epäilevät tuotteen olevan pelkkää humpuukia ja anaaliorgasmin pelkästään naisten juttu.

3 kommenttia:

 1. anaaliorgasmi... eturauhasorgasmi? Nyt menee anatomia ja logiikka sekaisin. Anaaliorgasmi on sama kuin eturauhasorgasmi. Eli kun esim miehet homostelee, niin elin hieroo eturauhasta, joka saattaa aiheuttaa orgasmin, eturauhasorgasmin. Anaali itsessään ei mitään orgasmeja anna. Se perinteinen orgasmi on siis no vaikka sukupuolielinorgasmi, eli perustuu niiden elimessä olevien tuhansien hermopäätteiden kokemaan paineeseen. Perinteinen orgasmi on hermoverkoston kokema "shokkitila", eli sähkökemiallinen "ylilataus" joka resetoituu muutamien sekuntien kuluttua. Anaali- eli eturauhasorgasmi ei ole sinällään orgasmi vaan eturauhasen kokema "yliherkkyysreaktio".

  Tässä todella toimivan "vekottimen" rakennusohje:

  1. ohut vibra, esim Durex Play
  2. voimakkaampi dildon moottori (irrotettuna)
  3. kiinnitä moottori vibran yläpuolelle vibran suuntaisesti
  4. kietase päälle kangas tai talouspaperiarkki tms. (pehmentää)
  5. niiden päälle jotain vinyylistä/kumista (esim. kirurgin hanska, ilmapallo tms)
  6. muoto on hankala, joten rauhallisuutta että sen saa ineen.
  7. moottorit päälle ja kevyesti painaa alaspäin että etuosa nousee hollille

  Homman juju on kahden moottorin aikaansaama epäsäännöllinen tärinäaaltokuvio. Perinteinen pehmeähkö tasainen vibran värinä ei välttämättä toimi, mutta epäsäännöllinen ja aaltomainen kuvio tekee käsittämättömän eetua. Ensimmäinen tulee 1-5 min sisään, ja mahd uusia nopeastikin. Lasti lentää jopa 5-10 min sisään. Ja yleensä sellaisella paineella, että sitä on naamalla jos ei ole pyyhettä päällä;) Kuulostaa aika typerältä väkerrykseltä mutta on vaivan arvoinen:)

  VastaaPoista
 2. Jos halutaan tosiaankin olla tarkkoja termien suhteen niin näinhän ne asiat ovat. Jos tuo väkerrys tosiaan toimii niin voisi tuota kait kokeilla. Logan kiittää ja kumartaa vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Ostin Doc Johnsonin ur3 8 tuuman dildon ja tällä dildolla olen saanut pari kertaa mahtavat orkut ilman penikseni koskettamista. Liukuvoidetta vaan todella reilusti, niin tämän dildon pystyy ottamaan kokonaan sisään ja silloin pystyy saavuttamaan anaaliorgasmin.

  VastaaPoista